Modele de bucatarie de lux

14,1. vanzatorul nu poate fi responsabil pentru Daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare usage parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei DIN Obligatiile vente conforme comenzii si pentru Daune Care rezulta DIN utilizarea Bunurilor si serviciilor dupa livrare si in Special pentru pierderea acestora. 9,1. Newsletterele Delta Studio sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Delta Studio. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. 14,3. prin crearea contului si/sau utilizarea continutului si/sau plasarea comenzilor, Clientul/utilizatorul/Cumparatorul accepta in mod EXPRES si fara echivoc Termenii si Conditiile site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la Data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la Data plasarii Comenzii. . 10,2. pretul, modalitatea de Plata si termenul de Plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conforme cu legislatia in vigoare. Atenție: Confirmarea comenzii se face după încasarea sumei aferente tranzactiei, Cu mențiine ca pentru Plata Online rezervarea se face in momentul efectuarii platii, iar pentru Plata cu ordin de Plata rezervarea se face in momentul reflectării sumei in contul vânzătorului.

Cumpărătorul își Asuma riscul de a pierde disponibilitatea produsului daca optează pentru Plata prin ordin de plată. 10,4. pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului II Revin Obligatiile de a-si abonarse ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in CONT. termenul de livrare depinde de disponibilitatea physique a produsului. Informatia despre STOC este vizibila in pagina fiecarui produs si se actualizeaza périodique. Statusul poate fi afisat in variantele prezentate mai jos: 14,5. Termenii si Conditiile site-ului pot fi modificati oricand de catre Delta Studio, acestia fiind opozhandicap clientilor/utilizatorilor/Cumparatorilor de la Data afisarii in site. Acceptarea termenilor si conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului chacun DIN site si/sau prin trimiterea comenzii si/sau prin efectuarea unei Plati en ligne. 10,9. pentru motive de Securitate a tranzactiilor clientul/utilizatorul/cumparatorul este sfatuit sa nu Ramana logat pe site si sa nu seteze optiane de logare automates PE dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in CONT nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de Securitate (de ex.: sa contina cel Poutine opt caractere, incluzand litere mari, litere MICI, CIFRE si CARACTERE speciale). 6,3.

in cazul in care Delta Studio confera clientului/utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un ACORD de utilizare distinct, un anumit continut, la Care are sau obtine acces in urma acestui ACORD, acest drept se extinde numai asupra acelui sau Acelor continuturi défini dans ACORD, numai PE perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei défini dans ACORD, conforme conditiilor défini, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractuel din partea Delta Studio pentru respectivul client/utilizator sau oricare Alt tert Care are/obtine accès la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de PE urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.



Comments are closed.

play doh videos play doh videos who to play doh